GARANTI

GARANTI

Hondas unika 5 års garanti gäller alla landsvägsmaskiner, och fyrhjuliga terrängfordon som går under benämningen arbetsfordon. Tävlings- och lekfordonen är undantagna. Garantin får du bara genom Hondas auktoriserade återförsäljare. Beviset finner du i form av ett emblem som sitter monterat på din motorcykel eller ditt TRX-fordon. Givetvis finns villkoren specificerade i den garantibok som medföljer vid leverans. För dig som Hondaägare är det viktigt att få service och reparationer utförda snabbt och riktigt. Det får du på Hondas verkstäder.

 

Du kan lita på en auktoriserad Hondaåterförsäljare

För att reservdelsförsörjningen och servicen gentemot dig som ägare av ett Hondafordon alltid skall motsvara vad du förväntar dig, utbildas och informeras även reservdelspersonalen löpande om nyheter och förändringar i vagnsparken. Det borgar för att din reservdelssäljare får en genuin kunskap om Hondas olika modeller och reservdelar. Varje återförsäljare har tillgång till och stöd av Hondas EPC, Electronic Parts Catalogue. Med hjälp av denna plockar reservdelspersonalen fram rätt fordonsmodell för att sedan ta fram önskade reservdelarna på en digitaliserad bild på den egna datorn. En reservdelsorder sänds via Internet direkt till Honda i Norrköping där man lagerför de mest frekventa delarna. Andra delar beställs automatiskt från Hondas Europalager i Gent, Belgien.

 

Kvalitet lönar sig i längden
Honda är världens största motorcykeltillverkare. I Sverige är Honda det i särklass största märket när man räknar antalet motorcyklar i trafik. Det syns också på våra vägar och trafikleder. Självklart är många av dem ganska gamla – Honda är ju kända för sin kvalitet. Att Hondapersonalen är duktig på att lagerföra delar även till modeller som har några år på nacken bidrar givetvis positivt till livslängden. Honda är mån om att äldre modeller inte skall vara museiföremål – utan tvärtom vara fullt funktionsdugliga.

Alla motorcyklar blir äldre med åren. Vissa dock med spänst och värdighet.

THE POWER OF DREAMS

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

kalfkdsfköä

ÅTERFÖRSÄLJARE

alfdjslöafjöl

OM HONDA

kjasöflajf